Ons enthousiaste team van specialisten staat van maandag t/m zaterdag graag voor je klaar! Breng dus gerust eens een bezoekje aan onze salon voor een vrijblijvend advies over de juiste behandeling of hét verzorgingsproduct voor jou! Want naast salon zijn wij ook officieel verkooppunt van de merken als OPI en Dermalogica.

Graag stellen wij ons A-team even aan je voor:

DAKOTA
**********
Hallo ik ben Dakota. Ik ben professioneel schoonheidsspecialiste, wimperstyliste én pedicure. Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij Annemieke’s Nail Spa & Beautysalon. Je kunt bij mij terecht voor o.a. een ontspannende gezichtsbehandeling of prachtige wimpers. Maar vanwege mijn ruime kennis op meerdere vakgebieden help ik je ook graag met een fijne pedicure, gelcolor of waxing behandeling. Dit maakt mijn werk heel afwisselend en uitdagend! Hopelijk zie ik je snel!


SAMANTHA
*************
Hallo ik ben Samantha. Ik ben professioneel nagelstyliste, manicure én wimperstyliste. Sinds 2016 werk ik met veel enthousiasme bij Annemieke’s Nail Spa & Beautysalon. Je kunt bij mij terecht voor allerlei kunstnagel behandelingen (gel en acryl), verschillende nagelversieringen (nail art), een relaxte manicure of een mooie set wimper extensions! Wanneer zie ik jou?

ROMEE
*************
Hallo ik ben Romee. Ik ben leerling schoonheidsspecialiste.  Sinds dit jaar werk ik naast mijn stage ook op zaterdag bij Annemieke’s Nail Spa & Beautysalon. Je kunt bij mij terecht voor het maken van afspraken, het kopen van een product of voor een aantal korte behandelingen. Tot snel!


ANNEMIEKE
**************
Hallo ik ben Annemieke. Eigenaresse van Annemiekes’s Nail Spa & Beautysalon. Sinds 2002 zit ik al in dit fantastische vak met nog steeds heel veel passie, liefde en toewijding! Naast mijn salonwerkzaamheden ben ik ook jarenlang docente geweest bij OPI Nederland. OPI is het wereldwijd nummer 1 merk op het gebied van hand- en nagelverzorging. Graag blijf ik jullie elke keer weer verrassen met nieuwe trends, behandelingen & producten! Ik verwelkom je dan ook graag hartelijk in onze salon!

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77