Gezonde en natuurlijke nagels zijn de basis. Vandaar ook dat ik altijd samen kijk naar de beste oplossing voor jou. Wil je je nagels graag een stukje langer? Heb je zeer zwakke nagels? Ben je een nagelbijter? Of vind je een versteviging fijn, zodat je nagels sterker aanvoelen en niet inscheuren? Alles kan! Ook hiervoor geldt dat kunstnagels niet per definitie slecht zijn voor je natuurlijke nagel. Als het maar op de juiste professionele manier wordt aangebracht of eventueel verwijderd.

Welke behandelingen zijn er?

Nieuwe set naturel

  • Complete nagelriem behandeling
  • Door middel van een tip of een sjabloon wordt de natuurlijke nagel verlengd
  • Acryl of gel aanbrengen
  • Het in model vijlen van de nagels
  • Aflakken met een doorzichtige topgel die gelijk droog is

Nabehandeling

Om het langste plezier te hebben van je kunstnagels dienen deze, afhankelijk van de groeisnelheid van je natuurlijke nagels, elke ca. 3 weken te worden nabehandeld (opgevuld). Tijdens deze behandeling worden de nagels weer voorzien van een nieuw laagje gel of acryl, zodat je nagels er weer perfect uitzien! Je kan verschillende nabehandelingen kiezen zoals naturel, french , GelColor of de nieuwste trend ”babyboom”.

Nagelversteviging

Wil je geen langere nagels maar kun je wel wat extra versteviging gebruiken? Laat dan een laagje acryl of gel aanbrengen over je natuurlijke nagels! En ook die kunnen tegen een meerprijs voorzien worden van prachtige Gelcolor by OPI!

Verwijderen kunstnagels

Verwijder nooit zelf je kunstnagels. De kans op beschadiging is zeer groot. Wil je je kunstnagels laten verwijderen op een professionele manier? Dan kan ik je hierbij helpen. Helaas verwijder ik geen kunstnagels die in een andere salon zijn gezet.

Reserveer nu!

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77