Welke behandelingen zijn er?

Nieuwe set Wimperextensions

Bij het plaatsen van wimperextensions maak ik gebruik van de one by one techniek. Deze techniek is gebaseerd op het plaatsen van 1 extension op 1 natuurlijke wimper. Deze techniek geeft dan ook de meest natuurlijke en volle look.

De extensions zijn in verschillende lengte en diktes verkrijgbaar, maar ook heeft u keuze uit een natuurlijke krul of een extreme krul. Graag kijk ik samen met u naar wat het beste bij u ogen past en het mooiste resultaat zal geven.

Opvullen wimpers binnen 2 weken

Dit is een korte vul behandeling. Let wel op: soms kan het verschillen dat je ene keer meer wimpers bent verloren dan de andere keer. Boek dan eventueel 1 van de andere behandelingen voor weer een volle look.

Opvullen wimpers binnen 3 weken

Dit is een gemiddelde vul behandeling. Hou er ook hier rekening mee, dat als je om welke reden dan ook meer wimpertjes bent verloren dan normaal, je een langere behandeling inboekt.

Opvullen wimpers binnen 4 weken

Dit is een complete opvul behandeling. Zo lijkt het weer alsof er een nieuwe set op zit.

Mocht het zo zijn dat je na 4 weken komt na je laatste keer opvullen, hou er dan rekening mee dat je een nieuwe set inboekt.

Wimperextensions verwijderen

Doe dit zelf niet thuis laat ze professioneel verwijderen door mij voordat je je eigen wimpers gaat beschadigen. Helaas verwijder ik geen wimpers die in een andere salon gezet zijn.

Mocht er om welke reden dan ook geen één wimperextension meer – of op zijn hoogst nog 10 extensions op je wimpers zitten, boek dan je behandeling om naar een nieuwe set. In dit geval krijgen we met een opvul behandeling niet meer het optimale resultaat voor mooie wimpers.

Reserveer nu!

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77