Gezonde natuurlijke nagels zijn onze basis. Vandaar ook dat wij altijd samen kijken naar de beste oplossing voor jou!Wil je je nagels graag een stukje langer? Heb je zeer zwakke nagels? Ben je een nagelbijter? Of heb je van nature mooie lange nagels maar wil je deze graag laten verstevigen? Alles kan!

Kunstnagels zijn per definitie NIET schadelijk voor je natuurlijke nagels. Wel dienen deze op de juiste professionele wijze te worden aangebracht en eventueel verwijderd. Ook is het gebruik van de juiste professionele producten van zeer groot belang voor het behoud van je natuurlijke nagels én dienen je nagels tijdens het dragen van een kunstproduct goed verzorgd te blijven worden met de juiste thuisproducten.

Ons A-team heeft jarenlange ervaring op het gebied van nails en geeft je graag vrijblijvend advies (eventueel tijdens een in te plannen nageladviesgesprek) wat voor jou de beste oplossing is om jouw beautydoel te bereiken!

Welke kunstnagel behandelingen bieden wij?

Set naturel met verlenging €65,50

Acrylnagels
Acrylnagels worden gemaakt met een mengsel van poeder en vloeistof. Er ontstaat een kneedbaar bolletje dat met een penseel op de nagel wordt aangebracht. Acryl is een hard product dat droogt aan de lucht.

Gelnagels 
Gelnagels worden gemaakt met een stroperige substantie. Deze wordt met een penseel op de nagels aangebracht. Gel is een helder, tevens flexibel product. Gel droogt niet aan de lucht, maar dient via een speciale UV-lamp te worden uitgehard.

Nabehandeling naturel €41,50
Om het langste plezier te hebben van je kunstnagels dienen deze, afhankelijk van de groeisnelheid van je natuurlijke nagels, elke ca. 3 weken te worden nabehandeld (opgevuld). Tijdens deze behandeling worden de nagels weer voorzien van een nieuw laagje acryl of gel zodat je nagels er weer perfect uitzien.

LET OP! Heb je elders een set kunstnagels laten plaatsen en wil je die door ons laten nabehandelen (opvullen)? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op alvorens je een afspraak maakt! Helaas zijn niet alle aangebrachte kunstsystemen van de juiste kwaliteit voor ons om deze voor jou na te behandelen.

Nagelversteviging (géén verlenging) €41,50
Wil je géén langere nagels maar kun je wel wat extra versteviging gebruiken? Laat dan een laagje acryl en/of gel aanbrengen op je natuurlijke nagels. Je nagellak blijft ook gelijk langer zitten!

Gelcolor extra €15,00
Wil je nóg langer plezier hebben van mooi gelakte nagels? Kies dan als aanvulling op je kunstnagel behandeling voor de gelcolor extra. De gekozen kleur blijft dan ca. 3 weken mooi op je kunstnagels zitten en na de behandeling zijn je nagels direct droog.

LET OP! Je kunt deze gelcolor niet zelf verwijderen, dit doen wij tijdens je nabehandeling.

Babyboom extra €15,00
Een nieuwe trend! Een mooi dekkend roze nagelbed met een zeer natuurlijke witte (vervaagde) vrije rand.

Nail art
Wil je je kunstnagels graag versiert hebben met een leuke print? Dat kan! In onze salon hebben we verschillende voorbeelden staan! Neem wel van tevoren even telefonisch contact met ons op zodat wij extra tijd voor je behandeling kunnen inboeken! Nail art is al mogelijk vanaf €2,50 per nagel.

Verwijderen oude nagellak
Heb je nog oude nagellak op je nagels? Haal dit er dan thuis vast af óf boek dit (telefonisch) als extra bij je behandeling (5,50)

Verwijderen kunstnagels
15 min €15,50
Verwijder je kunstnagels nooit zelf om geen schade aan je natuurlijke nagels te krijgen, maar laat dit door ons doen!

LET OP! Wij verwijderen géén kunstnagels gezet door een andere salon.

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77