LASHES
Mooi gekrulde en lange wimpers zijn nog steeds HOT en daarom zijn wimper extensions al tijden niet meer weg te denken uit het beauty ritueel van menig Nederlandse vrouw. Wimper extensions of wimperlifting geeft je wimpers (optisch) lengte en volume en geven je ogen een geweldige open en frisse uitstraling.

Welke wimper behandelingen bieden wij?

Wimperlifting boek hier
Wimperlifting is een behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van de allernieuwste producten om de natuurlijke wimpers vanaf de wortel te krullen zonder het gebruik van wimper extensions, mascara, klemmetjes of rolletjes. Deze behandeling is geheel pijnloos en niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers!

* direct resultaat
* houdbaarheid ca. 6 weken
(afhankelijk vd lengte vd natuurlijke wimpers)
* natuurlijke uitstraling
* geen mascara of extra verzorging nodig
* ook geschikt als je allergisch bent voor wimper extensions
* ongeschikt bij ooginfectie, allergie, droog ogen syndroom, alopecia, psoriasis, zwangerschap of te korte natuurlijke wimpers.

Wimper extensions boek hier
Bij het plaatsen van wimper extensions maken wij gebruik van de zogenoemde “one by one” techniek. Deze techniek is gebaseerd op de haar voor haar verlenging. Elk natuurlijke wimperhaartje wordt voorzien van een extension. Deze techniek geeft dan ook de meest natuurlijke én meest volle look!
De extensions zijn verkrijgbaar in verschillde lengtes en diktes. Daarnaast is er de keuze uit een natuurlijke krul of een extreme krul.

Wat is de houdbaarheid van de wimperextensions?
Dat verschilt. Dit is namelijk afhankelijk van de levensduur van je natuurlijke wimpers. Deze hebben een gemiddelde levensduur van ca 6 weken waarna je wimpers uitvallen en weer opnieuw aangroeien. Dit is een geleidelijk proces. Je bent dus niet in één keer al je wimpers kwijt, maar na ca 2-3 weken is bijvullen van de wimper extensions wel noodzakelijk om ze mooi en vol te houden!

Wij adviseren dan ook om je extensions elke 2-3 weken bij te laten vullen voor een blijvende mooi, volle look!
LET OP! De 2 weken opvul is slechts een korte “bijwerk” behandeling. Wil je echt een volle mooie look, kies dan altijd voor de opvullen binnen 3 weken behandeling!(ook al kom je binnen 2 weken)

TIPS!
Laat je in onze salon informeren over speciale producten voor behoud van je wimperextensions, zoals bijv. make-up removers, speciale coatings en oogpotloden.

Wimper extensions verwijderen
Neem voor het verwijderen van je wimper extensions altijd contact met ons op om onnodige beschadiging van je eigen wimpers te voorkomen.
LET OP! Wij verwijderen alleen extensions die gezet zijn in onze salon.

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77