MANICURE
Je handen staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat je handen je werkelijke leeftijd verraden! Mooi verzorgde handen zorgen dus voor instant verjonging, maar ook voor een representatief voorkomen en een schitterende uitstraling!

Onze manicure behandelingen zijn heerlijke wellness-behandelingen voor je handen én nagels. Of je nou wel of geen kunstnagels heeft, onze manicure behandelingen zijn geschikt voor iedereen! Gun jezelf dus eens een heerlijke momentje van ontspanning en verwennerij!

Welke manicure behandelingen bieden wij?

Nagels lakken
Keuze uit diverse kleuren.

Nagels lakken en vijlen
Nagels lakken en in vorm vijlen. Alle gelakte nagels worden standaard afgewerkt met Dripdry, een sneldroogmiddel voor nagellak.

Basis manicure
Je handen worden licht ingemasseerd met een handscrub. Vervolgens worden je nagelriemen verzorgd (zachtjes teruggeduwd en soepel gemaakt) en worden je nagels mooi in vorm gevijld. Uiteraard lakken wij je nagels in de gewenste kleur en worden je handen voorzien van een verzorgend laagje handcrème.

Uitgebreide manicure
Idem als de Manicure Basic alleen dan uitgebreid met een ontspannend handbadje, een ontspannende hand- en onderarmmassage en het aanbrengen van een voedend handmasker.

Gelcolor extra
Wil je nóg langer plezier hebben van gelakte nagels? Kies dan als aanvulling voor de gelcolor extra. De gekozen kleur blijft dan ca. 2 weken mooi op je nagels zitten en na de behandeling zijn je nagels direct droog.

Hand/arm massage
Heerlijke massage voor een betere doorbloeding en ontspanning van handen en onderarmen.

Hand paraffine
Deze warmtepakking stimuleert de doorbloeding, maakt de huid elastischer en verwijderd alle afvalstoffen uit uw huid. Deze pakking is een weldaad voor de droge huid, kloven en winterhanden! 


TIPS!

Voor optimaal blijvend resultaat adviseren wij je om eens per 4 weken een manicure behandeling te nemen.


Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77