GELCOLOR
Langer genieten van een prachtige kleur op je natuurlijke nagels? Dat kan met onze Gelcolor behandelingen! Gelcolor draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak!

Wat houdt onze gelcolor behandeling in?
Je nagels worden in model gevijld en je nagelriemen worden voorzichtig teruggeduwd. Vervolgens kies je uit meer dan 70 kleuren jouw kleur! Vervolgens brengen wij de gelcolor (100% gel!) aan in 4 laagjes (een laagje base, twee laagjes kleur en een laagje top). Door het speciaal ontwikkelde uithardingssysteem droogt elk laagje in slechts 30 seconden, waardoor je binnen ca. 30-40 minuten prachtig gelakte nagels hebt die direct droog zijn.

Hoe lang blijft gelcolor zitten?
De houdbaarheid van de gelcolor is afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagels! Het is ook daarom dat gelcolor niet geschikt is voor zeer zwakke of beschadigde nagels. Bij handnagels die in goede conditie zijn blijft gelcolor ca 2 weken zitten. Bij teennagels ca 5 weken.

Contra-indicaties
Wij kunnen géén 2 weken draagplezier garanderen indien:
* je zwanger of in de overgang bent
* je bepaalde medicijnen inneemt
* je beschadigde of zwakke nagels heeft
* je peutert aan uw gelcolor
* je vorige gelcolor niet op de juiste manier verwijderd is

Hoe te verwijderen?
Alvorens een nieuwe gelcolor aangebracht kan worden dient de oude gelcolor te worden verwijderd! Dit kan zeer zeer eenvoudig zelf thuis. Doe dit echter wel uitsluitend met de in de salon verkrijgbare verwijderingssetje! Zo ontstaat er geen schade voor je natuurlijke nagels! Natuurlijk kun je de oude gelcolor ook in onze salon laten verwijderen. Je dient dit dan als extra behandeling bij te boeken!
LET OP!
Gebruik dus géén andere removers, watjes of folie! Dit zorgt voor schade aan je natuurlijke nagels.

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77