OUR STORY
Annemieke’s Nail Spa & Beautysalon is opgericht op 1 december 2002.

Annemieke begon als zelfstandig nagelstyliste in een grote kapsalon in het centrum van Nieuwegein. Hier konden klanten terecht voor diverse nagel- en handbehandelingen. Na werktijd volgde Annemieke de opleiding tot pedicure.

Na 4,5 jaar met veel plezier in Nieuwegein te hebben gezeten werd het tijd voor een volgende stap. Een nieuwe (grotere) locatie met voldoende ruimte voor zowel nagelbehandelingen als voetbehandelingen was nodig! Wederom een samenwerking met een kapsalon werd een feit, maar ditmaal in het centrum van IJsselstein!

Na 6 jaar enorm fijne samenwerking met Kim werd het in 2012  (10 jaar na de oprichting) weer tijd voor een verhuizing. Een doorgroei ivm ruimtegebrek moest plaatsvinden. De salon was immers weer uit d’r jasje gegroeid! Op 300m dieper het centrum in werd dé perfecte locatie bevonden!

Sindsdien zijn we gevestigd op de Vingerhoekhof 18E in IJsselstein. Centraal, rustig én groot genoeg om jullie te voorzien van onze verschillende specialismen.

Door de jarenlange ervaring van Annemieke als specialiste, docente én winnares van wedstrijden kun je ervan op aan dat je bij ons in de salon de fijnste behandeling krijgt met uitsluitend de heerlijkste beauty producten! Wij gaan mee met onze tijd, zijn trendy, maar houden ons oog voor kwaliteit en service daarbij altijd in de gaten!

Wanneer mogen we jou gastvrij begroeten?

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77