SKIN CARE
Het zal je vast niet zijn ontgaan; de wereld om ons heen richt zich steeds meer op het individu. Een one-size-fits-all gezichtsbehandeling behoort eigenlijk al tot het verleden. Onze Dermalogica skin care behandelingen zijn altijd uniek omdat ze op maat worden gemaakt zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften van dat moment!

Kom je voor de eerste keer bij ons in de salon voor een Skin Care behandeling? Vergeet dan niet de intake bij te boeken!

Welke skin care behandelingen bieden wij?

Skin Care 30
30 minuten €31,50
Een korte gezichtsbehandeling waarbij de nadruk ligt op een goede reiniging van de huid. 

Inbegrepen is: huidanalyse – dubbele oppervlakte reiniging – milde peeling – dieptereiniging – dagverzorging.

 

Skin care 45
45 min €46,50
Een compacte gezichtsbehandeling voor de normale huid. Indien gewenst uit te breiden met extra’s (bijv. epileren).

Inbegrepen is: huidanalyse – dubbele oppervlakte reiniging – milde peeling – dieptereiniging – massage gezicht – masker – oog- en lipverzorging – dagverzorging.

 

Skin care 60
60 min €61,50
Een complete gezichtsbehandeling waarbij gemaakt wordt van handapparatuur voor een intensievere behandeling en mooie resultaten! Indien gewenst uit te breiden met extra’s (bijv. bovenlip waxen).

Inbegrepen is: huidanalyse – dubbele oppervlakte reiniging – sterke peeling – dieptereiniging – epileren – massage gezicht – masker – oog- en lipverzorging – dagverzorging.

 

Skin care 75
75 min €76,50
Een uitgebreide gezichtsbehandeling waarbij er dieper gewerkt wordt op de huidverbetering. Tijdens deze behandeling wordt er gebruikt gemaakt van handapparatuur voor een intensievere behandeling!
Indien gewenst uit te breiden met extra’s (bijv. bovenlip waxen).

Inbegrepen is: huidanalyse – dubbele oppervlakte reiniging – sterke peeling – dieptereiniging – epileren – massage gezicht, hals en decollete – hoofdhuidmassage –  pakking (serum, masker en oogmasker) – oog- en lipverzorging – dagverzorging.

Intake
15 min €0,00
Kom je voor de eerste keer bij ons in de salon voor een Skin Care behandeling? Dan vragen wij je de Skin Care + intake in te boeken zodat wij de behandeling volledig op jouw wensen kunnen afstemmen!

Facemapping huidanalyse
15 minuten €0,00 
Benieuwd wat Dermalogica voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kostenloze én vrijblijvende Facemapping huidanalyse. Bij deze unieke manier van huidanalyse wordt door de huid opgedeeld in diverse zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone zeer helder in kaart kan worden gebracht en de huid specifiek én effectief kan worden behandeld met Dermalogica. Na afloop krijg je je eigen gepersonaliseerde Skin Fitness Plan mee!

***In onze salon is tevens een gelegenheid om vrijblijvend diverse producten van Dermalogica voor thuisgebruik te testen***

Facefit skinbar
10 min €0,00
Korte behandeling aan onze bar. Om kennis te maken met de producten van Dermalogica en wat die voor jouw huid kunnen betekenen.

Rug, nek & shouder massage
30 min €31,50
LET OP! Deze massage is alléén te boeken in combinatie met een Skin Care behandeling!

EXTRA’S
Bij elke skin care behandeling is het mogelijk de volgende extra’s los bij te boeken:
– brows epileren €14,00
– brows regular verven €10,50
– wimpers verven € 14,00
– bovenlip of kin waxen €10,50

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77