Altijd al gedroomd van mooie wenkbrauwen? Probeer dan eens één van onze brow treatments!

Welke brow behandelingen bieden wij?

Epileren 
15 min €14,00

Het epileren en styleren van je wenkbrauwen. We maken hierbij gebruik van een zeer milde wax (ook voor de gevoelige huid), een pincet en eventueel een schaartje. Bij het epileren/shapen worden ook alle donshaartjes rondom je wenkbrauw verwijderd voor een zeer strakke vorm.

Brows regular verven
10 min €10,50

Het verven van je wenkbrauwen met gewone wenkbrauwverf. Deze verf kleurt alleen je wenkbrauwhaartjes. De houdbaarheid daarvan is ca 3-4 weken afhankelijk van je huidtype.

Epileren + regular verven
20 min €23,50

Henna brow treatment complete
35 min €30,50

Wil je intens strakke wenkbrauwen? Tijdens deze complete behandeling reinigen, scrubben, epileren/shapen én verven wij je wenkbrauwen met henna verf. Hierbij maken we gebruik van de beste Indiase henna. Er zijn verschillende kleuren, dus onze henna verf is ook zeer geschikt voor de lichtere wenkbrauw! De houdbaarheid van de henna verf is tot 14 dagen op de huid en tot 6 weken op de haartjes, afhankelijk van je huidtype en de juiste nazorg. Tips voor de juiste nazorg krijg je mee na je eerste behandeling!

Brows Henna verven
20 min €18,50

Het verven van je wenkbrauwen met onze henna verf. Deze verf kleurt je wenkbrauwhaartjes én je huid! LET OP! Deze behandeling is vooral te adviseren als “bijwerk” behandeling, aangezien er bij deze behandeling niet gereinigd en gescrubd wordt (zoals bij de Henna brow treatment complete) waardoor de houdbaarheid van de henna verf minder lang is dan hierboven staat vermeld.

Contra indicaties
We gebruiken liever geen henna verf als:
– je een vette huid hebt. De henna zal minder lang blijven zitten.
– je erg volle, donkere wenkbrauwen hebt. Je kunt dan beter voor gewone verf kiezen.
– je zwanger bent.
– je een allergie hebt voor haar- of gewone wenkbrauwverf of eerder een allergische reactie hebt gehad op een henna tatoeage.

Allergietest
Wil je graag eerst weten of je allergisch bent voor onze henna? Dat kunnen wij voor je testen! Vraag hiernaar in de salon.

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77