Wat leuk dat je wat meer wilt weten over mij en de geschiedenis van Annemieke’s Nail Spa & Beautysalon. Ik vertel je graag mijn verhaal…

Annemieke’s Nail Spa & Beautysalon heb ik opgericht op 1 december 2002. Na het afronden van mijn opleiding tot nagelstyliste en een paar maandjes in mijn ouderlijk huis op een klein kamertje te zijn gestart met het zetten van kunstnagels en het geven van manicures werd ik gevraagd om voor mezelf te beginnen als zelfstandige nagelstyliste in een grote kapsalon in het centrum van Nieuwegein. An offer you can’t refuse. Dus zei ik mijn baan als directie secretaresse op en begon in als 21 jarige met 0 klanten aan een groot avontuur!

Dit avontuur bleek al gauw goed te werken! En op verzoek van diverse klanten begon in naast mijn eigen zaak een parttime opleiding tot pedicure. Een fijne combinatie, want zo kon ik mooi alle nagels en voetjes in dezelfde kleur lakken!

Een landelijke nagelwedstrijd in 2005 leverde mij in de tussentijd bovendien ook nog eens een mooie 2e plek én beker op! Het redactionele stuk in de plaatselijke krant van Nieuwegein die hierop volgde zorgde voor een grote toename in het aantal klanten! (De wedstrijdbeker staat trouwens nog steeds te pronken in de salon)

Maar na 4,5 jaar met veel plezier in Nieuwegein te hebben gezeten werd het tijd voor een volgend avontuur. Een nieuwe en grotere locatie moest het worden. Met voldoende ruimte voor zowel nagel- als pedicurebehandelingen. Wederom een samenwerking met een kapsalon werd een feit, maar ditmaal in het centrum van IJsselstein!

De samenwerking met Kim’s Haarboetiek bleek een gouden! Waar klanten bij mij heerlijk zaten voor hun nagels werden hun haren tegelijkertijd mooi verzorgd door Kim. De keuze om na 6 jaar enorm fijne samenwerking weer te gaan voor een nieuw avontuur was dan ook geen makkelijke…

Maar… gelukkig slechts 300 meter verderop werd dé perfecte locatie gevonden! Wederom met meer ruimte, dit keer ook omdat alleen werken niet meer mogelijk bleek te zijn. Er moest hulp bijkomen! Dus zo was het dan dat in 2012 (10 jaar na de oprichting) er weer een verhuizing op het programma stond.

Sindsdien zijn we gevestigd op de Vingerhoekhof 18E in IJsselstein. Centraal, rustig én groot genoeg om jullie te voorzien van al onze mooie specialismen. Met een prachtig team dat ik mijn A-team mag noemen. Toppers die mij elke dag verblijden met hun aanwezigheid, verrassen met hun goede ideeën en fantastische inzet en met hun warme persoonlijkheden onze salon doen aanvoelen aan een warm bad!

En voor jou, mijn trouwe lieve klanten.. thank you for supporting my dream!

Liefs Annemieke

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77