Wat is jouw beautydoel?

Mooie nagels? Een gezonde huid? Langere wimpers?

Ons beautydoel programma is er voor iedereen die nou écht iets wil doen aan dat ene beautyprobleem. Of het nu gaat om droge of scheurende nagels, een gedehydrateerde of gevoelige huid of wil je graag langere wimpers maar weet je niet hoe? Wij helpen je graag!

Tijdens ons beautydoel adviesgesprek brengen wij samen jouw doel in kaart en kijken we naar oplossingen om jouw doel te bereiken!
Je krijgt van ons tips & tricks om thuis mee aan de slag te gaan.
Ook kijken wij naar belangrijke aspecten om tot het beste resultaat te komen, zoals levensstijl, product gebruik en beautybehandelingen.

Het beautydoel vervolggesprek is er vervolgens om jouw vorderingen te bespreken en eventuele aanpassingen te doen. Jouw specialiste zal deze afspraak met jouw inplannen.

Wil jij samen met ons aan de slag om jouw beautydoel te bereiken? Wij maken graag tijd vrij om jouw beautydoel programma te bespreken! Plan wel even een afspraak in! boek hier

Beautydoel nagels adviesgesprek
Zijn jouw nagels bros en scheuren ze snel of heb je een ander nagelprobleem? Samen kijken we naar de mogelijkheden om tot jouw “nagel” beautydoel te komen! 

Beautydoel huid adviesgesprek
Voelt jouw huid niet comfortabel aan, is je huid onrustig en wil je daar graag iets aan verbeteren? Samen op weg naar een gezonde huid voor jou! 

Beautydoel wimpers adviesgesprek
Wil je graag een frissere uitstraling en een mooi verzorgde oogopslag? Plan dan een wimper adviesgesprek in! Wij bespreken graag met jou alle opties om zo samen tot jouw “wimper” beautydoel te komen.

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77