SKIN CARE
Het zal je vast niet zijn ontgaan; de wereld om ons heen richt zich steeds meer op het individu. Een one-size-fits-all gezichtsbehandeling behoort eigenlijk al tot het verleden. Onze Dermalogica skin care behandelingen zijn altijd uniek omdat ze op maat worden gemaakt zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften van dat moment!

Welke skin care behandelingen bieden wij?

Dermalogica Microzone treatment boek hier
Deze korte, doeltreffende behandeling is specifiek gericht op een bepaalde zonde of conditie die extra aandacht verdient. Ideaal tussen twee behandelingen door of wanneer je wat minder tijd ter beschikking hebt.

Skin Health (ProSkin) treatment boek hier
Een Skin Health (ProSkin) treatment begint altijd met een dubbele reiniging en wordt afgesloten met een oogverzorging, serum, moisturizer en SPF. Daartussenin kun je, net waar op dat moment behoefte aan is,  kiezen voor een van de volgende toevoegingen:
– een goede exfoliatie (peeling)
– een extra boost (serum en masker)
– een heerlijke gezichtsmassage

Er is keuze uit een 30 min, 45 min, 60 min of 75 min treatment.
Afhankelijk van de door jou gekozen tijdsduur kan er gekozen worden voor één of meerdere van bovenstaande toevoegingen.

**Bij de treatment van 45, 60 of 75 minuten zit tevens het epileren/shapen van je wenkbrauwen (brows) inbegrepen**

Medibac Clearing treatment boek hier
Acne komt niet alleen voor bij jongeren maar ook bij volwassenen. De MediBac Clearing productlijn van Dermalogica is speciaal voor deze groep volwassenen ontwikkeld. Bestrijdt onzuiverheden bij volwassenen doordat de factoren die bijdragen aan ontstekingen worden onderdrukt. De producten zijn niet agressief en irriteren de huid niet. Ook hebben ze geen bijverschijnselen. De MediBac Clearing treatment voorkomt, behandelt en verbetert de huid. Resultaat? Een schonere, helderdere en gezondere huid!

**Helaas is acne niet na 1 behandeling verdwenen dus een kuur is aan te raden** 

UltraCalming treatment boek hier
Een treatment gericht op de gevoelige huid of gevoelig geworden huid. Tijdens deze treatment wordt gewerkt met de producten uit de UltraCalming™ productlijn. Deze producten bieden dé oplossing voor een gevoelige huid. De verzachtende formules kalmeren de huid, verminderen roodheid en irritatie en versterken bovendien de huidbarrière om gevoeligheid te voorkomen. De producten bevatten het Het UltraCalming™ ingrediëntencomplex, met ingrediënten zoals Haver, Gember en Bisabolol, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het gevoeligheid en irritaties helpt voorkomen.

AgeSmart treatment boek hier
Een treatment gericht op het tegengaan van huidveroudering. Tijdens deze treatment wordt gewerkt met de producten uit de AgeSmart lijn van Dermalogica.

Dermalogica gelooft niet in anti-rimpelproducten, maar in het aanpakken van de veroorzakers van huidveroudering. Daarom focust Dermalogica zich op de drie biochemische processen die huidveroudering veroorzaken en op het vertragen van deze processen. Deze oplossingen zijn verwerkt in de AGE smart® productlijn. Door gebruik van deze producten bereik je een stevigere, gladdere, gezondere huid!

**Bij deze treatment is het epileren/shapen van je wenkbrauwen (brows) inbegrepen**

Facemapping huidanalyse en Skin Fitness Plan boek hier
Benieuwd wat Dermalogica voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kostenloze én vrijblijvende Facemapping huidanalyse. Bij deze unieke manier van huidanalyse wordt door de huid opgedeeld in diverse zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone zeer helder in kaart kan worden gebracht en de huid specifiek én effectief kan worden behandeld met Dermalogica. Na afloop krijg je je eigen gepersonaliseerde Skin Fitness Plan mee!

***In onze salon is tevens een gelegenheid om vrijblijvend diverse producten van Dermalogica voor thuisgebruik te testen***

EXTRA’S
Bij elke skin care behandeling is het mogelijk de volgende extra’s los bij te boeken:
– brows epileren/shapen
– brows regular verven
– brows epileren/shapen + (regular) verven
– wimpers verven
– bovenlip en/of kin en/of gezicht waxen
boek hier

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77