SKIN CARE
Het zal je vast niet zijn ontgaan; de wereld om ons heen richt zich steeds meer op het individu. Een one-size-fits-all gezichtsbehandeling behoort eigenlijk al tot het verleden. Onze Dermalogica skin care behandelingen zijn altijd uniek omdat ze op maat worden gemaakt zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften van dat moment!

Welke skin care behandelingen bieden wij?

Dermalogica Microzone treatment boek hier
Deze korte, doeltreffende behandeling is specifiek gericht op een bepaalde zonde of conditie die extra aandacht verdient. Ideaal tussen twee behandelingen door of wanneer je wat minder tijd ter beschikking hebt.

Skin Health (ProSkin) treatment boek hier
Een Skin Health (ProSkin) treatment begint altijd met een dubbele reiniging en wordt afgesloten met een oogverzorging, serum, moisturizer en SPF. Daartussenin kun je, net waar op dat moment behoefte aan is,  kiezen voor een van de volgende toevoegingen:
– een goede exfoliatie (peeling)
– een extra boost (serum en masker)
– een heerlijke gezichtsmassage

Er is keuze uit een 30 min, 45 min, 60 min of 75 min treatment.
Afhankelijk van de door jou gekozen tijdsduur kan er gekozen worden voor één of meerdere van bovenstaande toevoegingen.

**Bij de treatment van 45, 60 of 75 minuten zit tevens het epileren/shapen van je wenkbrauwen (brows) inbegrepen**

Facemapping huidanalyse en Skin Fitness Plan boek hier
Benieuwd wat Dermalogica voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kostenloze én vrijblijvende Facemapping huidanalyse. Bij deze unieke manier van huidanalyse wordt door de huid opgedeeld in diverse zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone zeer helder in kaart kan worden gebracht en de huid specifiek én effectief kan worden behandeld met Dermalogica. Na afloop krijg je je eigen gepersonaliseerde Skin Fitness Plan mee!

***In onze salon is tevens een gelegenheid om vrijblijvend diverse producten van Dermalogica voor thuisgebruik te testen***

SPECIALS
Wij bieden ook een drietal Skin Care Specials. Vooraf samengestelde behandelingen voor o.a.  een volwassen huid met acne, een gevoelige huid en een rijpere huid. Uiteraard kun je hiervoor ook een Skin Health (ProSkin) treatment boeken, maar kijk ook gerust eens bij onze specials en kies wat jou aanspreekt! meer info

EXTRA’S
Bij elke skin care behandeling is het mogelijk de volgende extra’s los bij te boeken:
– brows epileren/shapen
– brows regular verven
– wimpers verven
– bovenlip of kin waxen
boek hier

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77