VOETVERZORGING
Heb je géén last van eeltvorming, likdoorns of ingegroeide nagels, maar wil je wel graag je voeten bedanken voor hun harde werk elke dag? Geniet dan in onze LUXE PEDI SPA van een van onze ontspannende en verzorgende Voetverzorgingsbehandelingen!

Welke voetverzorgingsbehandelingen bieden wij?

Teennagels lakken
Keuze uit diverse kleuren.
**Vergeet niet je teenslippers mee te nemen voor het uitharden van je nagellak!**

Teennagels lakken en vijlen
Nagels worden kort geknipt en in kleur gelakt.
**Vergeet niet je teenslippers mee te nemen voor het uitharden van je nagellak!**

Basis voetverzorging
Je voeten raken direct ontspannen door ze te plaatsen in een heerlijk geurend voetenbad. Vervolgens worden je teennagels geknipt en mooi in model gevijld. Een voetscrub wordt vervolgens licht ingemasseerd over de hele voet. Met een speciale eeltverzachter wordt kleine eeltplekjes zachter gemaakt om het vervolgens glad te kunnen vijlen met de voetvijl. Bij een cosmetische voetbehandeling horen dan vervolgens nog het lakken van je teennagels en het aanbrengen van een laagje verzorgende voetcrème.
**Vergeet niet je teenslippers mee te nemen voor het uitharden van je nagellak!**

Uitgebreide voetverzorging
Idem als de Basis voetverzorging alleen dan uitgebreid met het verzorgen (terugduwen en soepel maken)  van de nagelriemen, een relaxte voet- en onderbeenmassage en je voeten worden extra zacht gemaakt door het aanbrengen van een speciaal voetmasker.
**Vergeet niet je teenslippers mee te nemen voor het uitharden van je nagellak!**

Voet/been massage
Heerlijke massage om de vermoeidheid uit je voeten en onderbenen te halen.

Voet paraffine
Deze warmtepakking stimuleert de doorbloeding, maakt de huid elastischer en verwijderd alle afvalstoffen uit je huid. Deze pakking is een weldaad voor de droge huid, kloven en wintervoeten.

Tijdens de voetverzorgingsbehandelingen wordt géén gebruik gemaakt van de “nattechniek” machines.

TIPS!
Teenslippers vergeten? Of wil je gewoon langer plezier hebben van gelakte teennagels? Kies dan als aanvulling voor de Gelcolor extra. De gekozen kleur blijft dan ca. 5 weken mooi op je teennagels zitten en na de behandeling zijn je nagels direct droog, dus je hoeft geen teenslippers aan!

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77