SKIN CARE
Ook op het gebied van skin care hebben wij veel te bieden! Effectieve én heerlijke behandelingen voor een compleet beauty momentje voor jezelf!

Wat past het beste bij jou? Uiteraard geven wij graag vrijblijvend advies!

Welke skin care behandelingen bieden wij?

Dermalogica Microzone treatment
Deze korte, doeltreffende behandeling is specifiek gericht op een bepaalde zonde of conditie die extra aandacht verdient. Ideaal tussen twee behandelingen door of wanneer je wat minder tijd ter beschikking hebt.

Er is keuze uit:
age repair: herstelt, revitaliseert en behandelt voortijdige veroudering
moisture boost: hydrateert de trekkerige, droge huid
rapid spot clearing: verwijdert onzuiverheden en voorkomt ontstekingen
skin soothing: verzacht, vermindert roodheid en herstelt de gevoelige en geïrriteerde huid

Skin Health treatment
Dermalogica behandelingen zijn altijd uniek. Elke behandeling wordt afgestemd op jouw huidbehoefte. Deze behandeling bestaat o.a. uit een intensieve reiniging, exfoliatie, massage, masker en dag- of nachtverzorging. Tijdens deze treatment wordt gewerkt met de Dermalogica producten uit de Skin Health lijn. De Skin Health productlijn is de basislijn van Dermalogica en wordt ook wel de ‘grijze lijn’ genoemd. Of je nu een vette, gevoelige of droge huid hebt: deze productlijn biedt producten voor iedere huidconditie. Het is dan ook aan te raden om altijd met een Skin Health treatment te beginnen. Er is keuze uit een 30 min, 45 min óf 60 minuten treatment.

**Bij de treatment van 45 of 60 minuten zit tevens het epileren van de wenkbrauwen inbegrepen**

Medibac Clearing treatment
Acne komt niet alleen voor bij jongeren maar ook bij volwassenen. De MediBac Clearing productlijn van Dermalogica is speciaal voor deze groep volwassenen ontwikkeld. Bestrijdt onzuiverheden bij volwassenen doordat de factoren die bijdragen aan ontstekingen worden onderdrukt. De producten zijn niet agressief en irriteren de huid niet. Ook hebben ze geen bijverschijnselen. De MediBac Clearing treatment voorkomt, behandelt en verbetert de huid. Resultaat? Een schonere, helderdere en gezondere huid!

**Helaas is acne niet na 1 behandeling verdwenen dus een kuur is aan te raden** 

UltraCalming treatment
Een treatment gericht op de gevoelige huid. Tijdens deze treatment wordt gewerkt met de producten uit de UltraCalming™ productlijn. Deze producten bieden dé oplossing voor een gevoelige huid. De verzachtende formules kalmeren de huid, verminderen roodheid en irritatie en versterken bovendien de huidbarrière om gevoeligheid te voorkomen. De producten bevatten het Het UltraCalming™ ingrediëntencomplex, met ingrediënten zoals Haver, Gember en Bisabolol, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het gevoeligheid en irritaties helpt voorkomen.

AgeSmart treatment
Een treatment gericht op het tegengaan van huidveroudering. Tijdens deze treatment wordt gewerkt met de producten uit de AgeSmart lijn van Dermalogica.

Dermalogica gelooft niet in anti-rimpelproducten, maar in het aanpakken van de veroorzakers van huidveroudering. Daarom focust Dermalogica zich op de drie biochemische processen die huidveroudering veroorzaken en op het vertragen van deze processen. Deze oplossingen zijn verwerkt in de AGE smart® productlijn. Door gebruik van deze producten bereik je een stevigere, gladdere, gezondere huid!

**Bij deze treatment is het epileren van de wenkbrauwen inbegrepen**

Facemapping huidanalyse
Benieuwd wat Dermalogica voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kostenloze én vrijblijvende Facemapping huidanalyse. Bij deze unieke manier van huidanalyse wordt door de huid opgedeeld in 14 zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone zeer helder in kaart kan worden gebracht en de huid specifiek én effectief kan worden behandeld met Dermalogica.

***In onze salon is tevens een gelegenheid om vrijblijvend diverse producten van Dermalogica voor thuisgebruik te testen***

EXTRA’S
Bij elke skin care behandeling is het mogelijk de volgende extra’s bij te boeken:
– wenkbrauwen epileren en/of verven
– wimpers verven
– bovenlip en/of kin en/of gezicht waxen

Vingerhoekhof 18E   -   3401 DX IJsselstein   -   info(a)nailspa.nl   -   tel. 06 46 26 11 77